Glaszetter Zwolle

GBZ schilderwerken kan ook glaswerken voor u verzorgen. We leveren/vervangen/plaatsen diverse soorten (rendement)glas van bijvoorbeeld enkel, draad, HR++ en gelaagd veiligheids glas, ook voor een glazen deur en toebehoren kunt u bij ons terecht. Het vervangen van oude liggende glaslatten voor nieuwe neuslatten raden wij vaak aan bij constatering dat deze een duurzame verlenging zullen geven op het onderhoud van uw kozijnwerk. Deze neuslat dekt het liggende deel van het kozijn geheel af zodat er geen water en vuil meer op blijft liggen. Ook van de algengroei in de naden heeft u dan geen last meer. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op te nemen. Bel ons direct voor een Glaszetter Zwolle en vraag meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Offerte aanvragen voor een Glaszetter Zwolle.

Via ons contact formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.Volg ons ook op Twitter!

 

 

 

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>