WAT DOEN WIJ

Schilderwerk binnen, nieuw/onderhoud.

Schilderwerk buiten, nieuw/onderhoud.

Sauswerk, binnen/buiten.

Kleuradvies, GBZ schilderwerken kan u gratis kleuradvies geven, door middel van digitale foto’s te simuleren is het mogelijk om kozijnen, ramen, deuren, muren en plafonds in te kleuren met kleuren uit diverse kleurenwaaiers. Hierdoor kunt u een realistisch beeld krijgen van hoe het eruit kan gaan zien. Dit kan direct op grote vlakken binnens huis een zichtbaar effect geven en of de kleuren wel aan de buitengevel bij elkaar passen met bijvoorbeeld met het type baksteen of gevelafwerking en de omgeving.

Glasweefsel/Behangwerk, GBZ schilderwerken kan van “standaard” glasweefsel tot diverse decoratieve en design producten verzorgen voor u in glasweefsel en glasvlies. En deze in desgewenste kleur af te werken met elke geschikte muurverf tot bijvoorbeeld een metallic design verf. Behangwerken doen wij ook, hierbij kunt u kiezen uit diverse boeken met stalen in verschillende prints en designs.

Stucco/Decoratieve wandafwerking.

Stucwerk

Glas, GBZ schilderwerken kan ook glaswerken voor u verzorgen. We leveren/vervangen/plaatsen diverse soorten (rendement)glas van bijvoorbeeld enkel, draad, HR++ en gelaagd veiligheids glas, ook voor een glazen deur en toebehoren kunt u bij ons terecht. Het vervangen van oude liggende glaslatten voor nieuwe neuslatten raden wij vaak aan bij constatering dat deze een duurzame verlenging zullen geven op het onderhoud van uw kozijnwerk. Deze neuslat dekt het liggende deel van het kozijn geheel af zodat er geen water en vuil meer op blijft liggen. Ook van de algengroei in de naden heeft u dan geen last meer.

Houtrot reparatie, GBZ schilderwerken herstelt ook uw rotte stukken in het houtwerk zolang dit nog te redden is. Dit door het rotte hout te verwijderen tot het gezonde hout en vervolgens op te vullen d.m.v. een epoxy systeem of deelvervanging. Hierna dient weer een nieuw verfsysteem te worden opgebouwd.

Btw, is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan hebt u vaak recht op 6% btw ( 9% vanaf 2019 ) in plaats van 21% btw. –

GBZ schilderwerken maakt uiterst gebruik van A-merken, zoals Sigma (PPG), Sikkens, Boonstoppel en Trimetal.

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>