WIE ZIJN WIJ

Gebroeders Berghorst Zwolle Schilderwerken

Ik ben Paul Berghorst. Ruim 20 Jaar geleden ben ik begonnen als schilder. Voor GBZ schilderwerken ben ik jaren werkzaam geweest bij een groot landelijk schildersbedrijf. Hier heb ik alles meegemaakt, van het schilderen van een kantoorgebouw tot een erker van een woning. Deze kennis en kunde heb ik meegenomen naar GBZ schilderwerken die ik samen met mijn broer Berry in 2011 ben gestart. Mijn passie ligt in het realiseren van uw schilderdromen.

Ik ben Berry Berghorst. Net als mijn broer Paul ben ik lang geleden begonnen met het vak schilderen. Mijn passie ligt in het vinden van de juiste kleuren en verf voor uw project. Dit doen wij bijna altijd samen met Sigma Coatings. Zij brengen de technische knowhow in, wij de praktische uitvoering. Wij houden pas op met schilderen als u tevreden bent over het eindresultaat. Niks is ons te gek!

Onze vader Dick Berghorst is zijn gehele loopbaan ook actief geweest in de schilders branche. Hij geeft zijn ervaring dus mooi een generatie door!

 

 

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>